Brendan maner til ny innsats

Brendan Rodgers tror vinnervilje, fullt fokus og hard jobbing er oppskriften for å ta alle tre poengene mot Leicester i morgen.

Liverpool håper å følge opp 1-0 seieren over Stoke ved å kapre tre poeng på King Power Stadium i Leicester.

- Jeg er veldig godt fornøyd med prestasjonen vår og hvordan vi beholdt konsentrasjonen i helgen. Vi spilte mot et godt lag med en utmerket manager. Stoke er et lag som har vunnet borte mot Manchester City og Tottenham. De kom til Anfield for å få med seg poeng, og hadde tro på at de skulle klare det, uttalte Rodgers under sin pressekonferanse i formiddag.

- Mine spillere gjorde en god kamp og fikk et godt resultat i helgen. De kom ikke hjem fra Bulgaria før i femtiden om natten torsdag. Den knappe restitusjonstiden påvirket dem selvsagt. Vi hadde en dag til å forberede oss. Når vi da klarte å holde nullen og prestere som vi gjorde, viste det at spillerne er modige, og jeg har stor respekt for spillerne for dette.

- Vi er forhåpentligvis over kneika nå, i forhold til prestasjoner og å få gode resultater. Seieren var veldig viktig for oss, og noe jeg var veldig glad for. Det som er viktig for meg nå er at vi går inn i siste halvdel av sesongen uten at vi ligger for langt bak. Da vet jeg vi vil være sterke. Det er hva vi sikter mot.

- Det jeg har vært aller mest fornøyd med de par siste kampene er vinnerviljen til spillerne. Det er gledelig å se at den er tilbake i laget. Det gir oss en plattform vi kan bygge bedre prestasjoner på.

Leicester ligger for øyeblikket helt sist i Premier League, men Rodgers poengterer at det uansett er viktig at hans spillerne har fullt fokus på sine arbeidsoppgaver i morgen.

- Leicester hadde ikke scoret på fem kamper før helgens kamp, men Nigel Pearson vil være glad for at de gjorde et par mål i helgen. Et nyopprykket lag vil først og fremst være opptatt av å plukke poeng på hjemmebane.

- De har gode spillere. Spillere som kan være en trussel. Jeg studerte Jamie Vardy mens jeg var manager i Swansea. Jeg ønsket å kjøpe ham når han var i Fleetwood. Han er veldig rask, og kan score mål.

- De har flere andre veldig gode spillere også. Jeg jobbet med Andy King i Chelsea, og han har gjort det meget bra i Leicester.

- Vi vet vi må være veldig konsentrerte i denne kampen. Vi ønsker å ri videre på den lille medgangsbølgen vi befinner oss på nå.