Brewitt ut med skade

Tom Brewitt måtte ut med en skade da England U17 spilte 2-2 mot Portugal i Algarve-turneringen i ettermiddag.

Brewitt ledet England som kaptein, men måtte forlate banen med skade allerede etter 33 minutters spill. Oluwaseyi Ojo  var også å finne i Englands startoppstilling, og spilte hele kampen.

- Vi var uheldige som ikke vant kveldens kamp mot Portugal, men vi leverte en god kamp. Jeg var henrykt over å være kaptein, men er langt nede på grunn av smellen jeg fikk, melder Brewitt på Twitter.

England tok ledelsen på straffespark sju minutter før pause, etter å ha fått et mål annullert for offside åtte minutter tidligere.

Portugal utlignet bare tre minutter ut i annen omgang. Tre minutter før slutt var England tilbake i føringen, men Portugal slo umiddelbart tilbake og utlignet nærmest rett fra avspark.