Bruna til Tranmere

Tidligere Liverpool-spiller Gerardo Bruna har skrevet under på en korttidskontrakt med Tranmere Rovers.

Det melder Birkenhead-klubben på sine offisielle nettsider. Det er snakk om en korttidskontrakt av en måneds varighet, og overgangen er avhengig av at Rovers får internasjonal klarering for spilleren.

Bruna har vært på prøvespill på Prenton Park under preseason, og har spilt for Tranmere i treningskampene mot Rhyl, Marine, Everton og Bolton Wanderers. 23-åringen startet sin karriere i Real Madrids ungdomssatsing. Den offensive midtbanespilleren tilbrakte fem år i den spanske hovedstadsklubben før han fortsatte karrieren på Merseyside.

Playmakeren kom til Liverpool sommeren 2007. Han hjalp reservelaget til reservelagstittelen i 2007/08.

Bruna er født i Argentina, og har representert både Spania og Argentina på U-landslagsnivå. Sommeren 2008 var han med å vinne U17-EM.

I november 2009 ble han tildelt draktnummer i sammenheng med at han ble ført opp på B-listen til Liverpool i Champions League.

I løpet av 2009/10 skrev han under på en ny kontrakt med de røde. Kontrakten hadde varighet frem til sommeren 2012, men sommeren 2011 ble han kjøpt av Blackpool for et ukjent beløp.

Han tilbrakte to sesonger i Blackpool før ferden gikk til Spania og spill for SD Huesca forrige sesong.

- Bruna er en talentfull ung spiller, som har gjort det veldig bra for oss de siste ukene. Han har enorm kvalitet, og vi ønsker å gi ham en sjanse til å bevise at han er i god nok form til å spille for oss, uttaler Tranmere-manager Rob Edwards.