Carra med klar beskjed til Sterlings agent

Jamie Carragher er fly forbannet på Raheem Sterlings agent, som han mener driver et skittent spill i kontraktsforhandlingene med Liverpool FC.

I formiddag la Carragher ut en kort og konsis melding på sin Twitter-konto:

«En beskjed til Raheem Sterlings agent, slutt med å mate mediene angående hans kontrakt.»

Liverpool Echo skriver at dette også reflekterer følelsene i korridorene på Anfield, når det gjelder avisspekulasjoner om Sterlings fremtid den siste tiden.

En tabloidavis hevdet i forrige uke at Real Madrid «intensiverer jakten» på vingen, og i dag ble det i mediene hevdet at Liverpool «har en stor oppgave foran seg» med å overtale Sterling til å signere en ny avtale.

Det mistenkes at det er Sterlings representanter som her spiller et spill for å legge press på Liverpool for å få en så lukrativ kontraktsforlengelse som mulig.

Liverpool erkjenner at Sterling, som har kontrakt med de røde til 2017, fortjener en lønnsøkning, da hans basislønn på £30,000 + bonuser ikke lenger reflekterer spillerens betydning for laget.

Echo skriver at samtaler mellom partene er ventet å starte om kort tid, og at Sterling vil få bedre betingelser. Men Liverpool akter ikke å bli tvunget til forhandlingsbordet på grunn av plantede historier fra spillerens agent.