Chelsea-kampen hadde førsteprioritet

Brendan Rodgers sier at kampen mot Chelsea alltid var prioritert. Skryter av spillerne fra tirsdag, og tror laget hadde godt av en ekstra overnatting i Madrid.

Liverpool er for øyeblikket 12 poeng bak ligalederen Chelsea. José Mourinhos lag er så langt ubeseiret i Premier League.

 

- Seier, tap eller uavgjort på Bernabeu - Chelsea ville være kampen vi virkelig ønsket å vinne, sier Rodgers til Liverpool Echo om møtet med londonlaget.

 

Manageren er meget fornøyd med hvordan spillerne som fikk sjansen spilte mot Real Madrid.

 

- Kolo kom inn og viste spillet jeg trodde han kunne levere. Han var banens beste, og erfaringen hans var viktig. Lucas var strålende med presset og med å få ballen i den dype rollen, og starte spillet vårt med å gjøre grovjobben.

 

- Emre Can fikk spilletid, og som 20-åring viste han en flott ro. Han vil bli en veldig god spiller for Liverpool med tiden. Adam Lallana ble bedre og bedre utover i kampen, og energien hans var utsøkt. Unge Markovic begynner å vise kvalitetene han har, og Fabio jobbet utrettelig på topp med pressing og jaging.

 

Normalt ville laget reist direkte hjem til Merseyside etter kampen, men denne gang ble de igjen til onsdag ettermiddag.

 

- Det handlet bare om å bryte syklusen. Det har vært veldig travelt de siste tre ukene, og noen ganger kan det bli ensformig. Når du kommer tilbake i morgentimene har ikke spillerne fått hvilt så bra, men med en overnatting fikk spillerne god hvile, og så hadde vi en økt der. Spillere kom seg igjen, og andre jobbet. Vi hadde en fin lunsj sammen i Madrid, og fløy deretter tilbake. Alle er nå friske og klare for helgen.