Cissokho ignorer kritikk

Aly Cissokho ignorer kritikk for sine prestasjoner i Liverpool. Ankeloperasjonen forsinket tilpasningen til engelsk fotball.

Aly Cissokho sluttet seg til Liverpool fra Valencia på sesonglangt lån sist sommer, men fikk en verst tenkelig start i Liverpool-trøya med en ankelskade i debuten mot Notts County i Capital One Cup. Skaden forsinket tilpasning til engelsk fotball. 26-åringen har fått kritikk for sine ferdigheter og prestasjoner. Venstrebacken ignorer slik kritikk, og er bestemt på å gjøre en god jobb for laget.

- Etter fem minutter i min første kamp mot Notts County fikk jeg en vridning i ankelen. Det var en kraftig forstuing, uttaler Cissokho til L’Equipe.

- Det var den største skaden i min karriere og på det verste tidspunktet. En del av brusken hadde flyttet på seg. Jeg måtte gjennomgå en operasjon i London.

- Det var en vanskelig periode. Jeg var redd. Operasjonen forsinket min tilpasning.

- Kritikken? Jeg er vant til å ikke få enstemmig støtte. Jeg lar folk ha sin egen mening, og jeg gir mitt beste.

Cissokho er stolt over å spille for Liverpool.
- You’ll Never Walk Alone? Den sangen imponerte meg da jeg var barn. Den er vakker, ekstraordinær. Det var følelsesladet første gang jeg hørte den med den røde trøyen på.

- Jeg tenkte på hvor langt jeg hadde kommet, alle årene jeg hadde jobbet hardt for å oppnå drømmen min.

Cissokho har tidligere gjort det klart at han gjerne vil fortsette i Liverpool på en permanent avtale. De røde har opsjon på kjøp ved låneavtalens utløp.

- Valencia er også en stor klubb, men det er økonomiske problemer i Spania, uttaler Cissokho til Canal+.

- Jeg har gitt mitt beste for Liverpool. Vi får se ved slutten av sesongen hva begge klubber beslutter.

- Hvis jeg må forlate Liverpool, vil jeg dra. Jeg gjør en fin jobb, og det er det viktigste.