City uten Mangala

Manuel Pellegrini fortalte under sin pressekonferanse i dag at Manchester Citys nye franske forsvarer Eliaquim Mangala er uaktuell til Liverpool-kampen. Det samme er Alvaro Negredo.

£32M-mannen Mangala fra Porto er ikke klar for sin Premier League-debut ennå, men City vil ha Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Frank Lampard og Sergio Aguero tilgjengelige. Alvaro Negredo er imidlertid ute med en fotskade.

- Mangala har akkurat begynt å jobbe sammen med oss, så han trenger mer tid før han kan komme inn en kamptropp. Resten av troppen er skadefrie med unntak av Negredo, sier Pellegrini til Manchester Evening News.

- Sergio trenger en lang sesongoppkjøring, og det er grunnen til at han bare spilte noen minutter sist, men han er tilgjengelig, og det er Lampard også.

- Pablo, Bacary Sagna, Kompany, Demichelis og Fernandinho har allerede vært i aksjon. Denne uken er de ikke 100%, men likevel klare til kamp.

Pellegrini er ikke overrasket over at Mario Balotelli er på vei tilbake til Premier League.

- Jeg er ikke overrasket, for jeg synes Mario Balotelli er en veldig god spiller. Han forlot Manchester City til fordel for italiensk fotball, men jeg tror han kan spille hvor han vil.

- Liverpool vil savne Luis Suarez, for han var en veldig viktig spiller. Men de har hentet mange viktige nye spillere, og har en veldig sterk tropp.

- Vi håper ta tre poeng ettersom vi har hjemmebane.