Clough ønsker å beholde Coady

Sheffield United-manager Nigel Clough ønsker å beholde Conor Coady ut sesongen. Det blir imidlertid Liverpool FC som til syvende og sist tar den avgjørelsen.

20 år gamle Coady flyttet opprinnelig til Bramall Lane på et seks måneders utlån i juli. Oppholdet ble forlenget med ytterligere en måned i januar, slik at den nåværende avtalen mellom klubbene utløper den 24.februar.

Nigel Clough sier nå at han ønsker å beholde Coady i League One-klubben ut sesongen, men Sheffield United-manageren innrømmer at alt avhenger av Liverpool.

- Conor Coadys låneavtale løper ut om tre ukers tid, så vi må ta en avgjørelse angående den. Alt avhenger av Liverpool. De vil ta avgjørelsen i denne saken, fastslår Clough til Sheffield Uniteds offisielle nettsted.

- Vi vil forsøke å overtale dem til å forlenge lånet senere denne måneden. Ser man bort fra sist lørdag har Conor spilt bedre for hver eneste kamp, og har gjort det veldig bra. Vi er selvsagt ivrige etter å beholde ham, men Liverpool vil ha siste ord når det gjelder fremtiden hans. 

Tidligere har spilleren selv sagt at han gjerne forlenger låneoppholdet ut sesongen.