Coutinho jobber med det defensive

Philippe Coutinho har nylig spilt i en sentral rolle på midtbanen, og 21-åringen opplyser at han nå jobber med å forbedre sitt defensive spill.

Liverpool-supportere har uttrykt på sosiale medier at Philippe Coutinho nærmest har virket sint i sin nye rolle.

- Jeg tror det er bare et inntrykk. Jeg gjør alltid mitt beste for å hjelpe lagkameratene når jeg er på banen, uttaler Philippe Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Jeg forsøker å forbedre intensiteten, markeringen og forsvarsspillet på trening. Jeg tror dette er hjelpsomt i kamper ettersom vi kan ta ballen fra motstanderen og gjør edet lettere å angripere når vi har mer rom. Jeg har forsøkt å forbedre meg på dette området.

- Jeg har forsøkt å gjøre det på trening så vel som i kamper. Jeg tror dette er et positivt område som jeg har blitt bedre på.

- Jeg jobber også med å være i god form i kampene. Laget har prestert meget bra nylig. Alle spillerne gjør det bra som en konsekvens av at vi oppmuntrer og hjelper hverandre.

- Jeg har ikke spilt så bra i noen kamper, men jeg hadde en mulighet til å forbedre meg. Jeg ser frem til å forbedre meg ytterligere i tiden fremover.

Coutinho scoret fra nesten 20 meter mot Fulham. Det var brasilianerens tredje mål for sesongen.

- Det hadde gått en stund siden jeg scoret mitt forrige mål. Klart det er godt å score. Det viktigste er likevel at laget vinner. Vi har spilt bra nylig. Jeg håper at vi kan fortsette slik.