Coutinho tilbys ny avtale

Liverpool er klar til å tilby Philippe Coutinho en ny langtidskontrakt. Han er en av fem spillere klubben forventer at skal signere nye kontrakter i løpet av de neste månedene.

Coutinho har blitt en publikumsyndling etter £8,5 millionerovergangen fra Inter i januar 2013. Nå er klubben klar for å tilby ham en ny avtale, melder Liverpool Echo.

 

- Ny kontrakt for Philippe er noe vi vil prøve å få gjort i løpet av sommeren. Han er helt klart en verdifull spiller for klubben. Han har kommet hit og vist sin kvalitet, og virkelig utviklet seg som en ung spiller. Nå går han inn i sine beste år i livet som fotballspiller, sier manager Brendan Rodgers om 22-åringen.

 

Steven Gerrard, Jordan Henderson, Jon Flanagan og Suso er de fire andre på listen over spillere Livrepool vil binde opp til lengre avtaler den kommende tiden.

 

- Philippe vil trolig være glad for at han ikke kom med i VM-troppen nå. Jeg kan bare måle det på hvordan han var mentalt og fysisk da han kom tilbake. Han kom tilbake i flott form, på grensen tilsin kampvekt. Han er i glimrende stand, og har tydeligvis arbeidet hardt etter sesongen. Etter at han kom tilbake har vi sett hvor sterk og aggresiv han er i kampene.

 

- Han er 22, og når det neste VM kommer er han forhåpentligvis en viktig del av Brasils lag, og jeg er sikker på at han vil ha sine beste år med Liverpool.