Daily Mail: «Sterling fortsetter på topp»

Liverpool vil stille med et sterkt lag mot Bournemouth i kveld, og det ventes at Raheem Sterling vil fortsette i en spissrolle. Steven Gerrard er også med sørover. Oppdatert: Lucas inn, Jones står.

Kl. 20.45 i kveld spiller Liverpool om semifinaleplass i ligacupen. De røde er ute av Champions League og tittelkampen i Premier League, i en sesong der Brendan Rodgers har sagt han ønsker seg et trofé.

 

- Jeg ønsker et trofé i år. Jeg ønsker at klubben skal vinne store troféer igjen. Forventningene denne sesongene er at forbedringen fortsetter. Vi ønsker å vinne, og å være sukessfull er å vinne troféer, sa manager Rodgers i sommer.

 

Dominic King i Daily Mail forventer at Liverpool vil stille et sterkt lag mot Bournemouth, som topper Championship. Mario Balotelli er igjen på Melwood, og den tidligere Echo-journalisten skriver at Raheem Sterling igjen vil få ansvaret på topp, som mot Manchester United. 20-åringen kom til en rekke sjanser på søndag, men klarte ikke å få ballen i mål.

 

Steven Gerrard skal også ha reist til Bournemouth i går.

Oppdatert: Liverpool Echo-journalist James Pearce skriver at Lucas Leiva vil komme inn igjen på laget til kveldens kamp. Brad Jones kommer til å fortsette mellom stengene.

 

Kampen mot Bournemouth sendes på TV2 Sport Premium. Du kan også følge den her på liverpool.no, eller få de viktigste hendelsene på din mobil via vår SMS-tjeneste.