Daniel Sturridge skadet igjen

Daniel Sturridge skal ha pådratt seg en ny lårskade på trening i går. Spissen var i rute til å gjøre comeback mot Crystal Palace på søndag. LFC vil vite mer om skadeomfanget de neste 48 timene.

Daniel Sturridge skal ha blitt skadet på trening i går, og etter det normalt velinformerte Paul Joyce i Daily Express erfarer skal det dreie seg om en lårskade.

 

Spissen har vært ute av spill i 10 uker, og har ikke spilt for Liverpool siden 3-0 seieren over Tottenham i august. Han skulle være klar for comeback mot Crystal Palace i helgen, men det ser ikke ut til å kunne gå nå.

 

Brendan Rodgers og Liverpool vil vite mer om skadeomfanget de neste 48 timene, men foreløpig kan en ikke anslå hvor alvorlig skaden er.

 

Sturridge sitt skademareritt i høst startet med en lårskade på trening med England i starten av september. Seks uker senere var han i rute til å gjøre comeback mot Queens Park Rangers, men i uka før pådro han seg en ny skade - den gang en strekk i leggen. Nå skal det igjen være låret som er problemet.