Dårlig forsvarsspill

Dårlig forsvarsspill holdt på å koste Liverpool dyrt på Craven Cottage. Begge Fulhams mål kom etter personlige feil i Liverpools forsvarsrekke.

- Vi har forsvart oss dårlig til tider denne sesongen, innrømmer Brendan Rodgers overfor Liverpoolfc.com.

- Det har imidlertid ikke skyldtes strukturen i laget. Det har vært personlige feil som har kostet oss dyrt. Men heldigvis er vi et veldig aggressivt lag offensivt, så vi har scoringer i laget. Det er noe jeg har forsøkt å bygge siden jeg kom hit.

- Da jeg kom til klubben så scoret ikke laget nok mål. Nå kan vi reise hvor som helst og score mål. Det var våre scoringer som ga oss tre poeng mot Fulham, ikke forsvarsspillet vårt. Jeg er skuffet over målene vi slapp inn.

- Fulham hadde ikke mange sjanser. Vi forærte dem et selvmål, og de gjorde også sitt andre mål som en følge av slett forsvarsspill fra vår side. Bortsett fra det hadde de en sjanse til i første omgang.

- Før de tok ledelsen 2-1 hadde vi et skudd i stolpen. Vi så ut som laget som ville vinne takket være vårt press og pasningsspill. Jeg har stor respekt for Rene Meulensteen. Han er en fin fyr som har tatt på seg en veldig vanskelig jobb. Laget hans gjorde ham stolt i denne kampen, akkurat som på Old Trafford.

- Jeg må gi honnør til våre spillere, som gikk i kjelleren for å få dette resultatet.

Rodgers mener at Daniel Sturridge sitt utligningsmål like før pause var viktig for at hans lag skulle komme inn i kampen igjen.

- Det var et avgjørende øyeblikk i kampen, for vi trengte virkelig den scoringen like før pause. Målet brakte oss inn i kampen igjen, og vi klarte å heve kvaliteten på spillet vårt i minuttene som fulgte. Det gjorde at vi kom godt i gang i annen omgang. Men så ga vi bort et billig mål igjen.

- Vi manglet både intensitet og aggressivitet i første omgang, og klarte ikke å kontrollere langballene deres. Det poengterte jeg i pausen.

- Steven var den som sto frem for oss. Gjennombruddspasningen hans til den første scoringen var av ypperste merke, og så var han iskald på straffesparket. Han er fortsatt veldig profesjonell, selv på tampen av sin karriere. Han har en tanke om hvilken vei keeper vil gå, og så velger han hjørne. Det er ikke noen bedre til å ta straffespark enn Steven Gerrard. Det gjenstår bare et par minutter, og det står om tre poeng, og han setter den i mål på veldig bra vis.

- Vi har nå bygget en lagånd som gjør at vi står på til siste slutt. Det var det som ga oss de tre poengene i denne kampen.