De utlånte: Borini scoret i cupfinaletap

Fabio Borini sendte Sunderland tidlig i ledelsen i Capital One Cup-finalen på Wembley, men Manchester City snudde til 3-1-seier etter pause.

Sunderland-manager Gus Poyet valgte å bruke Fabio Borini alene på topp fra start i Capital One Cup-finalen mot Manchester City, og fikk betalt for det umiddelbart. I det 10. minutt kom det et langt oppspill mot Borini. Den utlånte Liverpool-spissen lurte offsidefellen, løp greit fra Martin Demichelis og jobbet seg forbi Vincent Kompany, før han satte ballen nydelig nede ved bortre stolpe fra spiss vinkel. En praktfull scoring. Sunderland gikk til pause med ledelse 1-0. Manchester City snudde imidlertid kampen på to minutter i 2.omgang. Yaya Toure og Samir Nasri fant veien til nettmaskene med hvert sitt flotte mål i det 55. og 56. minutt. «The Citizens» avgjorde finalen da Jesus Navas satte inn 3-1 i siste spilleminutt. Fabio Borini var på banen hele kampen, og fikk etter kampslutt sin tapermedalje.

I går ble Jordon Ibe byttet inn i pausen da Birmingham tapte 0-1 borte mot Ipswich. Målet kom i 1.omgang.

Derby har fem poeng opp til Burnley, som innehar den siste opprykksplassen i The Championship, etter 0-2-tap på Turf Moor. Andre Wisdom spilte samtlige minutter for «The Rams». Derby måtte spille litt over en omgang med ti spillere etter at Chris Martin ble utvist.

Sheffield United ligger nå på 12.plass i League One etter 1-0-seier borte mot MK Dons. Conor Coady, som spilte hele kampen, stod for målgivende til seiersmålet.

Michael Ngoo ble byttet inn i det 81. minutt da Walsall tapte 1-2 mot Preston på fremmed gress. Walsall har fem poeng opp til playoff-plass i League One.

Tiago Ilori sliter fortsatt med en adductorskade. Midtstopperen var ikke med da Granada tapte 0-4 borte mot Athletic Bilbao på fredag. Han er heller ikke tatt ut i Portugals U21-tropp til EM-kvalifisering mot Makedonia førstkommende onsdag.

Oussama Assaidi er kneskadet og var derfor ikke med i Stokes 1-0-seier mot Arsenal.

Blackpool var uten suspenderte Jack Robinson i 0-4-tapet borte mot Watford.

Barnsley ligger sist i The Championship etter hele 0-5-tap borte mot Hudderfield. Ryan McLaughlin var uaktuell til kampen på grunn av en hamstringskade.

Oppdatert: Krisztian Adorjan var verken på banen eller benken for Groningen i 1-1-møtet med Cambuur.

Pepe Reina får bokført et selvmål etter at Napoli spilte 1- 1 borte mot Livorno. Hjemmelagets utligningsmål kom da Ibrahima Mbaye la et lavt innlegg inn i et befolket felt. Ballen skiftet retning og rullet over streken.

Suso ble byttet inn i det 79. minutt da Almeria tapte 1-4 mot Barcelona på Camp Nou.