Dhanda med to mål for England U16

Yan Dhanda gjorde to av målene da England U16 slo Danmark 4-1 i en utviklingsturnering i regi av UEFA på St George's Park i kveld.

Dhanda gjorde Englands andre og fjerde mål - et i hver omgang. Den første scoringen kom etter 22 minutters spill, på et straffespark etter at Dhanda selv hadde blitt felt. Han kunne også ha gjort to mål til på gode sjanser før pause, men klarte ikke å omsette disse mulighetene i tellende resultat. Hans andre scoring kom etter 62 minutters spill, og like etter var han nær ved å gjøre hat-trick, men skjøt over. Den offensive midtbanespilleren slo også den målgivende pasningen i forkant av Englands første scoring etter 11 minutters spill.

Dhanda var den eneste av de tre Liverpool-spillerne i troppen som spilte hele kampen. Sidebacken Trent Arnold startet kampen, men ble byttet ut sju minutter ut i annen omgang. Midtbanespiller Herbie Kane spilte annen omgang, og noterte seg for en målgivende pasning.

Dette var Englands andre kamp i turneringen. På søndag tapte de 3-1 for Spania. I den kampen var Dhanda og Arnold ubenyttede reserver, mens Kane spilte hele kampen.

De unge engelskmennene spiller sin siste kamp i turneringen mot Belgia på fredag.