Dossena har forlatt Sunderland

Tidligere Liverpool-spiller Andrea Dossena er ferdig i Sunderland, og har allerede forlatt klubben.

Dossena sluttet seg til The Black Cats på gratisovergang sist sommer, etter at Fiorentina ga slipp på 32-åringen. Forsvarsspilleren spilte 11 kamper for Sunderland denne sesongen, sju av disse i ligaen. På disse kampene pådro han seg to gule kort, og ett rødt. Han ble nemlig utvist for å ha tråkket på Hulls David Meyler da Sunderland tapte på KC Stadium i november.

Dossena måtte vente til 27.oktober før han fikk sin Sunderland-debut, da han startet i 2-1 seieren over Newcastle på Stadium of Light. Etter at Sunderland hentet inn en annen venstreback på lån i januar i Marcos Alonso, ble det lite spilletid for italieneren. Han spilte kun en kamp etter Alonsos ankomst, og det var mot gamleklubben Liverpool på Anfield i mars. En kamp som Liverpool som kjent vant 2-1. Dossena fikk spille fordi Alonso hadde blitt utvist i den foregående kampen, mot Norwich.

Dossena ble etter dette overflødig på Stadium of Light, og spiller og klubb ble enige som en avtale som medførte at spillerens kontrakt ble terminert allerede for flere uker siden, melder Sunderland Echo.

- Andrea hadde ikke noen åpenbar rolle på laget etter at Marcos kom, og vi mente det var i alles beste interesse å ikke holde ham i klubben lenger når han hadde liten sjanse til å få spilletid, uttaler Sunderland-manager Gus Poyet.