Downing med Rodgers-kritikk

Stewart Downing likte ikke at han i sin tid i Liverpool ble kritisert offentlig av manager Brendan Rodgers. 30-åringen sier han trives bedre i West Ham.

- Rodgers er den eneste manageren jeg har hatt problemer med, sier Downing til Daily Mail.

- Det var veldig vanskelig å takle måten jeg ble behandlet på. Det at han gikk ut i avisene og kritiserte sin egen spiller ved å hevde at jeg ikke forsøkte, det var dårlig gjort egentlig.

- Dersom det hadde vært en samtale under fire øyne, og han ønsket å grille meg, kunne jeg taklet det. Men jeg skjønner ikke hvorfor enkelte managere går til pressen på den måten. Da skyver du spilleren fullstendig fra deg.

- Gjorde han det for å gire meg opp? Kanskje, men jeg likte det ikke. Jeg krummet nakken, jobbet hardt, og spilte meg inn på laget igjen. Jeg har alltid jobbet hardt, trolig på grunn av måten jeg ble oppdratt på. Min far minnet meg alltid om at karrieren som fotballspiller er kort, og du må gjøre det beste ut av den.

- Derfor synes jeg det som skjedde i Liverpool var ekstra vanskelig å takle. Det er slikt som ødelegger en spillers rykte. Dersom fansen leser at du ikke yter maksimalt, gir det dem et feil inntrykk. Jeg syntes det var vanskelig etter den første sesongen jeg hadde i Liverpool. Når Brendan Rodgers gikk ut på denne måten, er det en underdrivelse å si at jeg var skuffet.

- Sam Allardyce har i motsetning til Brendan Rodgers behandlet meg svært godt, og det er ikke noe jeg sier bare fordi jeg er her nå. Etter det som skjedde i Liverpool var det flott å møte en kar som sa ting slik de var.

- Det var stort å bli kjøpt av Kenny Dalglish. Det var synd det endte etter ett år. Alle vi nye spillerne han kjøpte ble satt under lupen når ting ikke gikk bra. Fokus var på oss. Jeg tror Kenny betraktet det som en tilvennings-sesong. At vi ville bli vurdert etter sesong nummer to. Men eierne så det ikke på den måten, og Kenny forsvant. Når jeg skrev under for West Ham, ønsket han meg lykke til. Han gjorde det samme med Andy Carroll også. Det var hyggelig gjort av ham.