Drømmer om ligatittelen

Brendan Rodgers håper at hans mannskap skal ta det siste steget, og klatre til topps i Premier League kommende sesong.

- Om vi ikke vinner ligaen denne sesongen, så vil det skje snart. Ingen er deprimert her. Vi har ikke opplevd noen bakrus. Jeg lå ikke på en solseng i sommer og gråt over det faktum at vi tapte ligamesterskapet i innspurten, siteres Rodgers av Mirror.

- Innad i klubben er vi bare opprømte og tror vi kan kjempe om tittelen igjen denne sesongen. Vi beviste forrige sesong at vi kan håndtere press i innspurten. Så vi vet vi klarer oss under press. Det vi ikke hadde, var den lille flaksen du trenger på veien.

- Ting gikk bare ikke i vår favør når vi trengte litt hell som mest, men jeg tror vi vil kjempe i toppen igjen. Liverpool FC er et spennende sted å være for øyeblikket.

- Forrige sesong var et stort steg i riktig retning, og nå må vi ha tro på at vi kan klatre det siste trinnet opp. Dersom det ikke skjer i år, så vil det skje snart. Jeg tror virkelig det, på grunn av det vi bygger i klubben.

- Jeg synes de nye spillerne har vært gode. De bringer friskhet til klubben. Men først og fremst så dveler vi aldri ved det negative. Forrige sesong var en sesong hvor vi tilegnet oss enormt med erfaring. Jeg elsket hvert minutt av sesongen.

- Jeg har ønsket å være i toppen av ligaen hele mitt liv, og jeg var heldig nok til å være med å kjempe om tittelen helt frem til siste slutt. Det er i denne posisjon jeg ønsker å være. Det er her jeg ønsker at Liverpool skal være, og forhåpentligvis vil vi være i toppen også denne sesongen.

- Jeg har enorm respekt for hver eneste manager jeg møter. Fotballen er full av gode managere. I Premier League har vi Jose, Arsene Wenger, Manuel Pellegrini, og nå også Louis van Gaal.

- Som en av de yngre managerne har jeg enorm respekt for dem alle. Men det er ikke tilfeldig at jeg har nådd dette nivået. Jeg har jobbet med dette i 20 år nå, og jeg elsker utfordringen det er å finne ut av en motstander og de ulike systemene de kan benytte seg av.

- Jeg er 41. Forhåpentligvis har jeg fortsatt over 20 år igjen innen fotballen, og forhåpentligvis har jeg suksess i den perioden.

- Men jeg behandler alle motstandere på samme måte. Jeg er like nøye med forberedelsene uansett hvem jeg møter.

- Mot slutten av forrige sesong møtte vi for eksempel Norwich, i det som var Neil Adams sin første hjemmekamp som manager. Jeg gjorde hjemmeleksen nøye i dagene før kampen, akkurat som jeg ville ha gjort før møter med Chelsea eller Manchester City.

- Hjemme studerte jeg lagene Neil hadde benyttet da han var juniortrener, og systemene han likte å spille. Jeg så på hele historikken hans som trener. Om vi skal bryne oss på en som Jose, som er helt i toppsjiktet av sporten, eller en yngre manager på vei opp, så gjør jeg alltid jobben min.