Dropper Assaidi

Stoke er i ferd med å sikre seg Victor Moses på lån fra Chelsea, og det betyr at Mark Hughes dropper et kjøp av Oussama Assaidi.

Stoke Sentinel melder at Victor Moses er på vei til Stoke City på et sesonglangt lån fra Chelsea. Kun den medisinske testen og noen formaliteter gjenstår før overgangen er et faktum. Moses blir imidlertid ikke klar i tide til Stokes ligaåpning mot Aston Villa i morgen.

Lokalavisen skriver at Stoke dermed sikrer seg vingen de har jaktet på i hele sommer, og dermed dropper man på Britannia Stadium et kjøp av Liverpools Oussama Assaidi.

Moses tilbrakte som kjent forrige sesong på lån hos nettopp Liverpool, hvor han startet seks ligakamper og fikk 13 innhopp fra benken. Han scoret i sin første kamp for de røde, mot Swansea på bortebane.

Stoke-manager Mark Hughes har i hele sommer forsøkt å kjøpe Oussama Assaidi fra Liverpool, etter at den 25 år gamle marokkaneren imponerte under sitt låneopphold på Britannia Stadium forrige sesong. Stoke Sentinel skriver at Assaidis lønnskrav forhindret en permanent overgang i dette transfervinduet.