Dropper Valdes

Ifølge Liverpool Echo dropper Liverpool å signere Victor Valdes etter uenighet med spillerens representanter. Sisteskansen skal fremover trene med Manchester United.

Victor Valdes skal trene med Manchester United etter at Liverpool FC droppet planer om å signere den tidligere Barcelona-keeperen. Liverpool har blitt sterkt linket til en overgang for den spanske landslagsspilleren som er fri agent etter at hans kontrakt utløp i sommer.

Liverpools ønske om å signere Valdes, som har vært ute med en korsbåndsskade siden mars, har nylig dalt etter samtaler med spillerens representanter.

Ifølge Liverpool Echo ønsket de garantier for både lønn og kontraktslengde før Valdes hadde bevist at han hadde kommet seg helt fra skaden. Liverpool ville ikke inngå en slik avtale og trakk seg da ut.

Manchester United har kunngjort at 32-åringen vil ankomme Manchester United.
- Manchester United-manager Louis van Gaal har tilbudt Victor Valdes en mulighet til å fullføre sin rehabilitering etter en kneskade og jobbe seg tilbake med klubben. Valdes vil få veiledning til sin restitusjon av Uniteds medisinske støtteapparat før trening med førstelaget, for å komme tilbake til full fitness, skriver Manchester United i en uttalelse.

Liverpool vil nå se etter andre keeperalternativer frem mot januarvinduet. Brendan Rodgers ønsker større konkurranse til førstelagskeeper Simon Mignolet.