Dunn aktuell mot Shamrock

19 år gamle Jack Dunn er en av de som kan få spilletid for Liverpool mot Shamrock Rovers, hvor Liverpool ventelig vil spille i sine nye og gule bortedrakter.

Ifølge Liverpool Echo ligger det an til at Jack Dunn skal spille for et noe reservepreget Liverpool mot Shamrock Rovers. Scouseren var nylig med i troppen mot Chelsea, uten at han kom på banen eller benken, og har trent jevnlig på Melwood det siste halve året.

- Det er første gangen jeg var med i førstelagstroppen, forklarer Dunn til Echo om at han bl.a. varmet opp sammen med de andre spillerne foran møtet med Chelsea på Anfield. – Jeg hadde ikke ventet det, så det var stort.

- Det var en herlig atmosfære, selv da Chelsea scoret sitt andre mål kunne du høre fansen synge. Det var utrolig.

- Jeg vokste opp i nærheten av sentrum av byen som en Liverpool-supporter, så det å være involvert i en slik kamp på Anfield var noe helt spesielt. Det gir deg definitivt smaken av hvordan det kan være som førstelagsspiller og gjør at du vil ha mer av det.

- Når jeg trener på Melwood, da trener jeg sammen med den beste spissen i Premier League. Luis Suarez er uten tvil den beste og det er umulig å ikke lære av ham.

- Sjefen har gjort en glimrende jobb med førstelaget, men han har likevel tid til å ta seg av de yngre spillerne. Han ser hver eneste kamp vi spiller, og kjenner hver spiller. Derfor er han heller ikke redd for å ha oss med i eller rundt troppen. Denne sesongen har spillere som Brad Smith og Joao Carlos Teixeira fått sine debuter, og Jordan Rossiter og Cameron Brannagan har også vært med i troppen.

- Jeg veksler mellom å være på akademiet og Melwood for øyeblikket, og må bare håpe at jeg greier å imponere manageren. Jeg har vært på Melwood minst en gang hver måned denne sesongen, noe som viser at jeg blir verdsatt.

- Jeg er fornøyd med hva jeg har gjort denne sesongen. Jeg har spilt i forskjellige posisjoner og scoret en del mål, også på Anfield, som er et løft for hvilken som helst spiller. Jeg har vært heldig med skader og må bare fortsette å arbeide hardt og lære.

Ryktene vil ha det til at Liverpool vil spille i nye helgule bortedrakter, som blir offentliggjort i morgen, mot Shamrock Rovers.