Dunn-scoring da U21 vant

I ettermiddag ble Birmingham U21 slått med to mål av de helrøde på akademiet i Kirkby, og målscorer Jack Dunn spilte en bra kamp for hjemmelaget. Prøvespiller med nettkjenning.

Dunn ga Liverpool-talentene ledelsen på et straffespark, melder klubben på sine nettsider. Scouseren, som returnerte etter det lange skadeoppholdet i november og spilte i dag sin andre kamp denne sesongen, skal ha gjort en god figur og vært blant de bedre spillerne på banen.

Motstanderne fra landets nest største by hadde blant andre førstelagsspiller Nikola Zigic, på vei tilbake fra skade, på banen, men den høyreiste spissen fant ikke veien til de røde nettmaskene på Merseyside.

På motsatt banehalvdel stemte det imidlertid bedre, og Liverpool vant til slutt kampen 2–0. Flere prøvespillere var inkludert i treningskampen, opplyser Liverpool, og én av dem, Emmanuel Otieggigba, scoret de helrødes andre mål i dag.

• Se U21-lagets terminliste her!

Liverpool-trener Michael Beale brukte også spillere som Jordan Rossiter, Jordan Williams, Daniel Trickett-Smith, Cameron Brannagan, Kevin Stewart og keeper Lawrence Vigouroux ettersom laget ikke spiller en ligakamp før de reiser til Norwich 17. desember.