Echo: Frustrerende utligningsmål

Echo tror at en seier mot Ludogorets ville ha gjort godt for selvtilliten til spillerne, og avisen mener derfor at det sene utligningsmålet var tungt å svelge selv om det ikke har noe å si for de rødes videre skjebne i CL.

Liverpool Echo skriver blant annet følgende om gårsdagens kamp:

«Til syvende og sist hadde ikke Ludogorets sitt sene utligningsmål noe å si for det store bildet. Scenariet er det samme. Liverpool må slå Basel på Anfield den 9.desember for å avansere i Champions League. Men å kaste vekk en seier på denne måten er et nytt hardt slag for en allerede tynnslitt selvtillit. Det som er frustrerende for Kopites er at de røde var svært nær å sikre seg det oppmuntrende resultatet de ville ha trengt i en vanskelig sesong.

Brendan Rodgers fikk den innsatsen han krevde i den bulgarske hovedstaden, når Liverpool reiste seg igjen etter Dani Abalos tidlige scoring. Scoringer av Rickie Lambert og Jordan Henderson så ut til å sikre de røde en viktig triumf med tanke på lagmoralen, men de åpenbare defensive svakhetene ble nok en gang avslørt sent i kampen.

Rodgers unngikk å gå inn i historiebøkene som den første Liverpool-manageren siden Don Welsh i 1953 til å tape fem kamper på rad. Men han vet at et uavgjortresultat mot en klubb fra en by mindre enn Skelmersdale ikke er så mye å skryte av.

Og Simon Mignolet ga sine kritikere enda mer ammunisjon med en ny forferdelig blunder.»