Echo tror Johnson kan bli solgt i sommer

Journalisten som følger Liverpool FC tettest i lokalavisen Liverpool Echo, James Pearce, blir ikke overrasket om Glen Johnson blir solgt i sommer.

Johnson bekreftet nylig at Liverpool fortsatt ikke har startet samtaler med ham om en ny kontrakt.

Brendan Rodgers fortalte Echo for en tid tilbake at han ønsket å beholde Johnson, men sa samtidig at klubben ikke har det travelt med å fornye avtalen med sidebacken.

Pearce mener at Johnsons fremtid er et dilemma for Liverpool FC. Rodgers ønsker ikke å gi slipp en rutinert spiller, men samtidig er det åpenbart at Liverpools eiere ikke ønsker å gi Johnson like mye i lønn som han har i sin nåværende kontrakt.

Johnson tjener rundt £110,000 i uka ifølge Echo, og er dermed en av klubbens best betalte spillere. London-gutten runder 30 år i august, og har slitt både med skader og formsvikt denne sesongen. Det virker derfor åpenbart at Liverpool ikke kommer til å skrive en ny kontrakt med Johnson uten at spilleren går med på et kraftig lønnskutt.

Liverpool ønsker heller ikke å la Johnson gå på gratisovergang sommeren 2015, når den nåværende kontrakten hans løper ut, så det vil ikke komme som noen bombe om backen blir solgt i sommer.