En uthvilt tropp

Brendan Rodgers skulle gjerne ha spilt den terminsatte kampen mot Sunderland forrige helg, men sier det var fint å kunne gi spillerne liten pause.

Sist Liverpool spilte kamp var 1. mars. Manchester United slo West Bromwich forrige helg, og Brendan Rodgers sier at han gjerne skulle ha spilt kampen mot Sunderland slik den var satt opp 10. mars. Den ble som kjent flyttet da Poyet sine menn tok seg videre i FA cupen.

 

- Det er todelt. Jeg ga spillerne fem dager fri slik at de kunne dra bort og få seg en pause. På grunn av måten denne ligaen er satt opp virker det ikke som at en ser behovet for å gi spillerne den mentale og fysiske pausen, og det er noe jeg synes er utrolig, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

 

- Fordi Sunderland-kampen ble avlyst så fikk vi sjansen til å gjøre det. Spillerne har kommet tilbake helt uthvilte, og har vist en fantastisk spillelyst hele uken - og det gir oss muligheten til å få i stand alle detaljene for kampen.

 

- Så klart skulle vi likt å spille forrige helg, men siden vi ikke gjorde det kunne vi endre litt på programmet og få spillerne tilbake disse siste ti dagene og fokusere på dem og den neste kampen mot Manchester United.