Enige om Lambert

BBC Sport melder at Liverpool er blitt enige med Southampton om en overgang for Ricke Lambert. Spissen vil få en toårskontrakt, og vil gjennomgå den medisinske testen i morgen.

Lambert-overgangen vil bli fullført i løpet av helgen, slår James Pearce i Liverpool Echo fast på Twitter. Pearce rapporterer i likhet med BBC om en toårskontrakt.

Liverpool og Southampton er blitt enige om overgangssum for 32-åringen, og dermed ligger alt til rette for at scouseren Lambert blir Liverpools første signering sommeren 2014. Pearce melder at overgangssummen skal være rundt £4M.

Sky Sports News melder også om en overgangssum på £4M, og melder at Liverpool og Lambert allerede er blitt enige om de personlige betingelsene.

Liverpools andre bud ble akseptert i morgentimene i dag, melder The Guardian. Liverpools første bud på £4M + tilleggsbeløp torsdag kveld ble avslått, men Southampton aksepterte et forbedret bud på £4.5M + tilleggsbeløp fredag morgen, konstaterer avisen.

Dersom alt går etter planen skal Lambert reise til Merseyside etter Englands privatlandskamp mot Peru i kveld, og kan bli offisielt bekreftet som Liverpool-spiller allerede mandag tror The Guardian.