Everton vil angripe

Den blå naboen har sluppet inn flest mål i Premier League denne sesongen, men manager Roberto Martinez påstår likevel at intensjonen er å gå offensivt ut mot Liverpool.

- Ja, absolutt, svarer Martinez på spørsmål om Everton vil fortsette den offensive spillestilen som man har hatt under sin spanske manager. – Jeg får ingen ekstra glede om buret holdes rent dersom du heller ikke vinner kampen.

- Det sårer meg like mye å tape 0-1 som å tape 0-6, men hvis du taper 3-6 og har vist positive ting som du kan ta med deg videre vil jeg lettere akseptere det.

- Jeg vet det er managere som ønsker å vinne gjennom å holde nullen, være vanskelige å slå, mens deres største scoringstrussel er fra faste situasjoner. Med all respekt, men min filosofi er å vinne gjennom å skape og score mål og dersom det gjør deg sårbar andre veien må du sørge for å score flere mål enn motstanderen. Det er hva det dreier seg om.

- Det er den eneste måten du kan bli god nok til å vinne titler og oppnå mer enn folk forventer fra ditt lag.

- Vi holdt buret rent 15 ganger forrige sesong, fortsetter Roberto Martinez til Daily Express. – Vi spilte hele tiden med den samme offensive stilen hvor vi greide å være en stor trussel samtidig som vi var sterke nok defensivt.

- For øyeblikket slipper vi inn for mange mål og jeg sier ikke at det er riktig. Vi er nødt til å rette på det uten å miste måten vi ønsker å opptre på som et lag.

- Jeg er sikker på at fansen er skuffet over resultatene, men jeg forventer likevel ikke at de setter spørsmålstegn ved måten vi spiller på. Vi tenker også på framtiden. Hvis du ønsker å komme deg noen vei må du være beredt på å ta risker.