Få nyhetene på Snapchat

Supporterklubben er også på Snapchat, hvor du kan få siste nytt til din smarttelefon. Det eneste du må gjøre er å legge til brukeren «lfcscn».

I slutten av juli opprettet supporterklubben en Snapchat-konto. Etter mye eksperimentering i starten, med middels bildekvalitet, har vi nå funnet en løsning vi er tilfreds med.


Her sender vi ut et bilde av noen som er aktuell i en nyhetssak, og med en kort tekst. Tekstlengden har sine begrensninger, og en må formulere seg med få ord. Litt som gode gamle Clowns på tekst-tv side 295, for dem som husker det.

TIPS: Vi har satt tiden på hvert bilde til maks, altså 10 sekunder, men litt halverfarne snapchatbrukere vet at du kan hoppe til neste bilde ved å trykke på skjermen med en annen finger.
 

Det fungerer litt som en tekstmelding. Raskt og effektivt. Du må ikke finne frem til noe eller bla deg frem til det. Når du har lagt til supporterklubben, som har brukernavn «lfcscn», vil du kunne se våre oppdateringer i My Story – ved å trykke på knappen som blir lilla nede til høyre. Det er helt gratis. 

 

Hver fjerde nordmann er på Snapchat, og selv om det stort sett får oppmerksomhet når bilder er på avveie, kan det også brukes som en effektiv måte for å få ut nyheter. Metronet hevder det er den tredje mest populære applikasjonen for aldersgruppen i aldersgruppen 18 til 34 år.

 

Til nå er det over 8000 som følger supporterklubben på Snapchat. Gjør det du også!

 

Snapchat i App Store

Snapchat i Google Play