FA Youth Cup: LFC - Bradford 2-0

Liverpool er klare for fjerde runde i FA Youth Cup etter å ha slått Bradford City 2-0. Sergi Canos og Jerome Sinclair med tidlige scoringer. Hjemmekamp mot Derby i neste runde.

Liverpools lag: Firth, Polgar, Whelan, Brewitt, Rossiter, Phillips (Ejaria 80), Canos, Chirivella, Sinclair, Kent (Wilson 66), Ojo (Lewis 66).
Reserver: Wheeler, Travis.

Vinneren av kveldens kamp vil møte vinneren av Brighton v Derby på hjemmebane i fjerde runde.

1.min: Gjestene setter i gang kampen.

1.min: Ojo skaffer de røde et hjørnespark.

2.min: 1-0 CANOS. Sinclair stresser gjestenes keeper på et løst tilbakespill, og Ojo kan plukke med seg ballen og runde keeper før han legger 45 grader ut til Sergi Canos. Spanjolen kan enkelt sette ballen i tomt mål.

5.min: Kent får ikke skikkelig treff på ballen fem meter fra mål, etter et godt Chirivella-innlegg fra høyre.

5.min: 2-0 SINCLAIR. Jerome Sinclair mottar ballen fra Ojo utenfor hjørnet av 16-meteren, og gjør deretter alt selv. Han finter bort et par forsvarere, før han setter ballen i nærmeste hjørne.

6.min: Bradford får frispark like utenfor 16-meteren. Chippendale skyter ballen opp på tribunen fra god posisjon.

9.min: Ojo header ballen kontant i mål på et godt innlegg fra Rossiter, men linjemannen vinker for offside. En tvilsom avgjørelse.

11.min Bradford har store problemer med hurtige Ojo, og vingen skaffer enda et hjørnespark.

12.min: Sinclair må rygge, og header Kents corner utenfor ved bakre stolpe.

16.min: Kent tråkler seg innover langs dødlinja, men det ender med utspark.

17.min Bradford får en corner.  Liverpool-forsvaret header unna.

18.min: Canos med et meget godt innlegg fra høyre, og Sinclair er veldig nære å øke ledelsen når han triller ballen mot lengste hjørne, men må nøye seg med hjørnespark.

19.min: Corey Whelan felles, og Adam Phillips dundrer frisparket i tverrliggeren fra 30 meters hold!

24.min: Gjestene forsøker seg med et spektakulært brassespark inne i feltet, men ballen går over mål.

25.min: Rossiter felles utenfor hjørnet av 16-meteren. Frisparket slås inn i feltet, men Bradford får headet unna. Rossiter har problemer med ankelen, og halter.

26.min: Kent legges ned utenfor hjørnet av 16-meteren. En forsvarer får ballen ut til corner når frisparket slås inn i feltet.

27.min: Canos forsøker å heade et innlegg inn i feltet igjen, men ballen går bak mål.

29.min: Andy Firth settes på prøve for første gang. Er fint nede og redder avslutningen til Cissa.

29.min: Adam Phillips finner Sergi Canos med en strålende langpasning. Keeper gjør en god redning på spanjolens harde skudd fra skrått hold.

30.min: Bradford med corner fra høyre. Firth er ute i feltet, men bommer på ballen. Ballen går ut i returrom, og Bradford skyter over mål.

34.min: Ryan Kent meies ned i feltet, uten å få straffespark.

35.min: Ojo felles, og Phillips forsøker seg nok en gang med et skudd fra langt hold på frisparket. Forsøket blir for løst, og keeper har ingen problemer med å fange ballen.

37.min: Canos spiller et par vegger og kommer seg helt inn på fem-meteren før han lager frispark når ballen kommer for langt foran ham.

41.min: Rossiter lager en corner. Han sliter fortsatt med ankelen.

42.min: Bradford avslutter utenfor fra kloss hold på hjørnesparket.

42.min: Devine får gult kort etter en felling av Chirivella.

43.min: Dommeren dømmer utspill når gjestene skulle hatt en corner.

45.min: Ett minutt legges til i første omgang.

Liverpool tok Bradford fullstendig på senga i startfasen av kampen, og fikk to tidlige scoringer ved Canos og Sinclair. Sheyi Ojo var mannen bak begge scoringene, og kunne notere seg for to assists. Liverpools hurtige angrepsspillere løp gjestenes forsvar fullstendig i senk i begynnelsen av kampen, og ledelsen kunne fort ha vært større. Blant annet hadde Adam Phillips en suser av et frispark i tverrliggeren fra over 30 meter. I tillegg hadde Sinclair en kjempesjanse til å bli tomålsscorer, men avslutningen gikk via et Bradford-bein og til corner. Jordan Rossiter sliter med ankelen etter at han ble taklet stygt midtveis i omgangen.

46.min: Bradford har gjort et bytte i pausen. Waters inn for Kershaw.

50.min. Corner for gjestene, etter at Liverpool har begynt 2.omgang best.

54.min: Polgar gjør en tabbe i forsvaret, men klarer med nød og neppe å få gitt en corner.

55.min: Ojo blir elegant frispilt av Phillips, men klarer ikke å score alene med keeper. Canos får sjansen på returen, men keeper redder igjen.

56.min: Cissa felles like utenfor 16-meteren.  Liverpool får ballen unna på frisparket.

57.min: Sam Wright får gult kort for en felling av Ryan Kent når Liverpool kontrer.

62.min: Corey Whelan får skadet hånden sin i en duell.

66.min: Wilson inn for Kent.

66.min: Lewis inn for Ojo.

68.min: Bradford-bytte. McBurnie for Wright.

75.min: Sinclair er igjennom, men skyter over.

80.min: Ejaria kommer inn for Phillips.

85.min: Chippendale sender et frispark høyt over Firths mål.

85.min: Bradford-bytte. Jenkinson ut, Mellor inn.

86.min: Bradford-kaptein Pollard får gult kort etter å ha sparket Canos i ansiktet i en duell.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90+3.min: Firth gjør en meget god redning når Bradford får en stor sjanse og avslutter fra kloss hold helt på tampen av kampen.

Andre omgang ble på langt nær så underholdende og fartsfylt som den første, men Liverpool hadde likevel et par brukbare muligheter til å øke ledelsen ved henholdsvis Ojo og Sinclair. På overtid fikk gjestene en mulighet til et trøstemål, men Firth reddet elegant. Liverpool er med 2-0 over Bradford klare for fjerde runde i FA Youth Cup, der det blir hjemmekamp mot Derby County etter at de i kveld vant 2-0 over Brighton.