FA Youth Cup: Liverpool U18 - Aston Villa U18 3-1

Liverpool er videre i FA Youth Cup etter 3-1-seier mot Aston Villa på Langtree Park i St. Helens. Målscorere Daniel Trickett-Smith og Harry Wilson (2).

Liverpool U18: Crump, Randall [kaptein], Maguire, Williams, Jones, Rossiter, Ojo (Wilson 46), Brannagan, Canos (Phillips 68), Trickett-Smith, Kent.
Ubenyttede reserver: Brewitt, Jackson, Hart.

Aston Villa U18: Bannister, Zazrivec (Hephurn-Murphy 79), Green (Suliman 68), Strain, Lyons-Foster, Toner, O'Brien, McKirdy (T.Strain 62), Sellars, Grealish, Calder.

Liverpool U18 møter Aston Villa U18 i 4. runde av FA Youth Cup. Kampen spilles på Langtree Park i St. Helens. Vinneren møter Watford eller Norwich borte i 5.runde.

U18-trener Neil Critchley har foretatt tre endringer på startoppstillingen fra laget som slo ut Blackpool i forrige runde. Pedro Chirivella og Jerome Sinclair pådro seg kneskader mot Middlesbrough i helgen. Duoen erstattes av Daniel Trickett-Smith og Sergi Canos. Seyi Ojo kommer inn på kanten for Jordon Ibe.

Sentral midtbane med Jordan Rossiter og Cameron Brannagan. Seyi Ojo og Ryan Kent på hver sin kant. Daniel Trickett-Smith spiller bak spissen Sergi Canos.

Regner kraftig i St. Helens.

1.omgang

5.min: Ojo vinner ballen. Spiller til Trickett-Smith som fyrer løs fra langt hold. Keeper Bannister kaster seg og gir retur i ufarlig område.

6.min: Canos takles. Ballen havner hos Kent. På skuddet må Bannister gi corner.

7.min: Jones header utenfor fra hjørnesparket.

8.min: Kent kommer frem på venstre. Spiller til Canos som spiller tilbake. Brannagans skudd blokkeres.

9.min: Kent aktiv igjen. Avslutningen går himmelhøyt over.

10.min: Gjennomspill. Williams løper opp Villa-spilleren. Innlegget blir likevel nesten farlig. Innlegget brytes.

14.min: Sellars drar seg innover og skyter utenfor.

18.min: Trickett-Smith med flott ball inn i bakrommet til Kent. Han spiller videre på tvers. Ojo avslutter håpløst over med venstrefoten.

19.min 1-0 TRICKETT-SMITH: Et flott angrep av Liverpool ender med at Maguire spiller til Trickett-Smith. På halv volley plasserer/lobber midtbanespilleren ballen elegant i det lengste kryss fra cirka 20 meter.

26.min: Ballen slipper inn i bakrommet. Crump er oppmerksom og kaster seg i beina på Villa-spilleren og tar ballen. God inngripen.

28.min 1-1 McKIRDY: På et lavt innlegg fra Liverpools venstre side dukker McKirdy opp mellom Williams og Jones og scorer fra kort hold. Passivt spill av Williams.

32.min: Ojo ligger ned og må ha behandling. Spilleren ser ut til å ha fått en vridning i ankelen.

35.min: Ojo med løs pasning bakover. McKirdy snapper ballen, runder Jones, men blir taklet i skuddøyeblikket. Crump blokkerer returen.

44.min: Crump måtte strekke seg i sin fulle lengde. Innlegg fra Sellars via Randall og til corner.

Pauserapport: 1-1 etter de første 45 minuttene på Langtree Park. Liverpool åpnet best og skapte en del på venstre ved Ryan Kent. Angrepene ble imidlertid ikke omsatt i mål før Daniel Trickett-Smith fikk et kjempetreff fra distanse. Aston Villa har kommet bedre med etter målet. Sløvt stopperspill av Jordan Williams sørget for at McKirdy kunne sette inn utligningen mot spillets gang. Ryan Kent har vært Liverpools mest toneangivende spiller i 1.omgang.

2.omgang

46.min: Wilson for Ojo.

47.min: O' Brien legger inn. McKirdy header i ballen. Målet godkjennes ikke fordi ballen skrudde over dødlinjen på vei inn i feltet.

51.min: Calder får avsluttet. Løst på Crump.

53.min: Wilson blir lagt ned. På frisparket fra meget langt hold dyttes ballen til side. Wilson brenner til. Bannister er nær med fingertuppene. Liverpool får ikke corner.

55.min: Bra innlegg fra Randall. Canos setter ballen utenfor.

61.min: En andreball detter ned til Trickett-Smith. Midtbanespilleren brenner til over.

62.min: Thomas Strain inn for McKirdy.

65.min: Flott ball ut til Randall som legger tilbake. Wilsons avslutning blokkeres.

66.min: Rossiter må klarere en heading etter corner på streken.

67.min 2-1 WILSON: Liverpool kontrer. Kent spiller frem. Wilson skaper seg selv rom og drar seg innover før han avslutter lavt i bortre hjørnet.

68.min: U16-spilleren Adam Phillips inn for Canos.

68.min: Suliman for Green.

74.min: Jones får headet fra corner, men for løst inn til Bannister.

74.min: Rossiter får gult kort for en sen takling.

79.min 3-1 WILSON: Kent slår en flott ball på tvers. Wilson har rom på høyre. Han drar seg innover og skrur ballen i lengste hjørnet.

79.min: Hephurn-Murphy for Zazrivec.

85.min: Trickett-Smith dribler vekk sin mann før han avslutter utenfor fra spiss vinkel.

86.min: Ballen havner i returrommet. Wilson brenner over fra distanse.

87.min: Maguire skyter over.

90.min: Wilson spiller på tvers innenfor 16-meteren. Pasningen brytes.

90.min: Kent med skuddforsøk.

90.+1.min: Bannister forhindrer Wilson hattrick med en god redning.

Sluttrapport: Liverpool er videre i FA Youth Cup etter 3-1-seier mot Aston Villa. Neil Critchleys mannskap begynte best i første omgang. Produserte noen sjanser, men fant ikke nettet før Daniel Trickett-Smith avsluttet utsøkt med en flott langskudd. Etter det slet Liverpool med å bryte gjennom Aston Villas forsvar. De røde slapp bortelaget mer inn i kampen og utligningen kom etter svakt forsvarsspill. Harry Wilson kom inn for Seyi Ojo i pausen og utgjorde en stor forskjell. Liverpool klarte å bryte gjennom Aston Villas forsvar og waliseren punkterte kampen med to utsøkte scoringer med venstrefoten. Ryan Kent og Harry Wilson fremviste godt samspill.