Finale for U17

Liverpool U17 hadde en god dag i Aegon Futures Cup og skal spille finale mot vertene Ajax. Utlånsspillere i Spania hadde en dårlig dag i La Liga.

Takket være 2-0 seier mot Ajax i siste kamp i gruppespillet gikk Liverpool videre til semifinalene, sammen med nettopp vertskapet fra Amsterdam. Kampene spilles med 30 minutter hver omgang.

I semifinalen satt man Milan kontant på plass etter scoringer av Harry Wilson (bildet), Jack Watts og en straffe fra Sheyi Ojo. Det betyr finale, og ny kamp, mot Ajax på mandag.

- Guttene har gjort det glimrende og vi er veldig fornøyd over å ha nådd finalen, kommenterte trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

- Bortsett fra 2.omgang mot Celtic har vi spilte veldig bra i alle kampene og det har vært bra for spillerne å møte lag med ulike formasjoner. Forhåpentligvis kan vi fortsette den gode fotballen i finalen.

I La Liga i dag spilte Suso 66 minutter før han ble byttet ut i hjemmekampen som Almeria spilte mot gjestene fra Celta Vigo. Da stod det 2-1 til Celta, som til slutt vant 4-2. Almeria er nå nr. 19 og nest sist i La Liga med fire kamper igjen å spille.

Tiago Ilori spilte hele kampen da hans Granada tapte 4-0 borte mot Sevilla. Granada ligger på 14 plass, fem poeng over nedrykkstreken.