Fjorten røde på landslagsoppdrag

På grunn av en rekke landskamper er det pause i klubbfotballen den neste uka. Liverpool er representert på ti forskjellige landslag, og her kan du se hvem som spiller når.

Først ut er Dejan Lovren og Kroatia, som allerede i morgen møter superstjernene til Argentina i London. Privatlandskampen sparkes i gang på Boleyn Ground, hjemmebanen til West Ham, klokka 20.45.

Fire dager senere, førstkommende søndag, kan han møte Mario Balotelli. Spissen ble tatt ut i den italienske troppen for første gang siden verdensmesterskapet i sommer, og Italia møter Kroatia på San Siro i EM-kvalifiseringen. De blå møter deretter Albania i en treningskamp tirsdag neste uke.

Lazar Markovic tar sammen med sitt Serbia imot Danmark på hjemmebane fredag 14. november. Det kan bli første gang 20-åringen blir å se på banen siden han viste seg frem mot Real Madrid på Santiago Bernabéu i forrige uke. Om syv dager besøker serberne Hellas for å møte ferielandet i en privatkamp.

En som også spilte, og imponerte mange, i bortekampen mot Real Madrid, er Kolo Touré. Han er med i troppen til Elfenbenskysten som skal møte Sierra Leone og Kamerun i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet. Kampene spilles henholdsvis fredag 14. november og onsdag 19. november.

Roy Hodgson inkluderte ikke Glen Johnson i den engelske landslagstroppen, men Merseyside-laget er representert med Jordan Henderson, Adam Lallana, Rickie Lambert og Raheem Sterling. «De tre løvene» tar imot Slovenia på Wembley i EM-kvaliken lørdag 15. november, før de besøker nabolandet Skottland i en vennskapskamp tre dager senere.

Både tredjekeeper Danny Ward, som ikke står med noen offisielle førstelagskamper for de røde ennå, og Joe Allen er med i Wales-troppen. De reiser til Brussel for å spille kvalikkamp mot Belgia søndag 16. november. Belgierne, med Simon Mignolet i troppen, tar først imot Island til en treningskamp allerede i morgen kveld.

Martin Skrtel skal lede Slovakia i sin EM-gruppe lørdag. De tar turen til Makedonia, før en treningskamp mot Finland står på programmet tre dager senere.

Brasil har valgt å beholde Philippe Coutinho i den stjernespekkede landslagstroppen, og søramerikanerne er på Europa-tur de neste syv dagene. Brasil møter Tyrkia i morgen og Østerrike tirsdag om ei uke.

Målscoreren mot Chelsea, Emre Can, er med i troppen til Tysklands U21-landslag, som har to treningskamper foran seg. Nederland står på motsatt banehalvdel om to dager, og Tsjekkia er motstander om ei uke.