Flanagan drømmer om ligatittelen

Liverpool ligger på andreplass i Premier League når det gjenstår 10 kamper å spille, og høyreback Jon Flanagan innrømmer at det ikke er til å unngå at spillerne drømmer om ligatittelen når man befinner seg i en slik posisjon.

- Ingen snakker egentlig særlig mye om ligatittelen, men det er definitivt noe jeg har i bakhodet, og det ligger trolig i bakhodet på de andre spillerne også, sier Flanagan til TalkSport.

- Men vi tar bare en kamp om gangen. Vi vil stå på videre, og forhåpentligvis plukker vi tre poeng i kampene som kommer. Befinner vi oss i samme posisjon når det gjenstår fem kamper, tror jeg vi vil ha en stor sjanse.

- Hjemmeformen vår har vært fantastisk denne sesongen, og vi har tre store hjemmekamper igjen, mot Chelsea, Manchester City og Tottenham. Jeg tror det er en fordel for oss. Dette blir vanskelige kamper, men selvtilliten vår er høy for øyeblikket. Vi scorer mange mål i hver kamp, og er klare til å møte hvem det skal være.

- Når du har Suarez og Sturridge på topp, og i tillegg Raheem Sterling, kan det ikke bli mye bedre. De er de beste i Europa for øyeblikket, og vi vet vi kommer til å score mål med en slik angrepsrekke.

- Luis er en spiller av ypperste klasse. Han er sulten på hver eneste trening. Han ønsker alltid å gjøre det lille ekstra. Han ønsker ikke å gå glipp av et eneste minutt på banen.