Flanagan håper på debut

Jon Flanagan er med England under forberedelsene til VM, og den unge scouseren håper han kan få sin seniordebut i løpet av de to siste oppvarmingskampene.

England har tatt ut de 23 som skal være med i sluttspillet i Brasil, men Jon Flanagan er en av de som i tillegg er blitt med til forberedelsene i Miami i tilfellet det skulle bli skader. I kveld er det ventet at Roy Hodgson benytter et tilnærmet «B-lag» mot Ecuador, og 21-årige Flanagan har et lite håp om at han også skal få noe spilletid i den kampen eller lørdagens privatkamp mot Honduras. Det vil i så fall bli hans debut for England.

- Å reise avgårde med landslaget, det blir ikke noe særlig bedre enn det, slår Flanno fast. – Dette er toppspillere fra hele landet slik at det å trene sammen med dem er virkelig bra.

- Det skal spilles to kamper til før vi reiser hjem slik at dersom jeg får sjansen til å få min debut vil det være en drøm som går i oppfyllelse.

- En har sett tidligere at unge spillere har fått sjansen og de som har kommet inn har grepet den med begge hender. Hvis jeg får min mulighet kan jeg forhåpentligvis ta vare på den.

- Det er mange spillere fra Liverpool med i troppen og det hjelper deg enormt. Det er også mange unge spillere som jeg har spilt sammen med under de siste årene, noe som også hjelper deg til å føle deg hjemme i troppen.