Flanagan nær ny kontrakt

Jon Flanagan opplyser at han er nær ved å signere en ny langtidskontrakt med Liverpool. Hans nåværende avtale utløper etter inneværende sesong.

- Det har vært noen samtaler. Jeg bør signere ny kontrakt snart, uttaler Jon Flanagan til Liverpool Echo.

- Det ville være belønning for alt det harde arbeidet jeg har lagt ned. Det ville være flott for meg, men også for familien min.

Jon Flanagan er ikke bekymret for hardere konkurranse om backplassene etter at Liverpool i sommer hentet Javier Manquillo fra Atletico Madrid og venstreback Alberto Moreno fra Sevilla. I tillegg er Jose Enrique også tilgjengelig etter å ha mistet mesteparten av forrige sesong med kneskade.

- En stor klubb som Liverpool vil hele tiden signere toppspillere. Moreno og Manquillo spiller i min posisjon, men det vil bare gjøre at jeg arbeider hardere. Det å ha gode spillere rundt deg legger press på deg.

Jon Flanagan er for tiden ute med en kneskade.
- Forhåpentligvis kommer jeg tilbake på laget. Det gikk bra for meg forrige sesong, og jeg ønsker å bygge videre på det.

Flanagan viste flott utvikling forrige sesong, og sesongen endte med at høyrebacken ble med Englands A-landslag i forberedelsene til VM, og ble byttet inn mot Ecuador.

- Jeg bare senket skuldrene, jobbet hardt og til slutt fikk jeg muligheten. Forrige sesong kunne ikke ha gått noe bedre for meg. Det var en flott erfaring å få spille for England. Jeg forventet ikke å komme inn. Det var en flott måte av avslutte sesongen på.

Søndag venter Tottenham på White Hart Lane. I tilsvarende oppgjør forrige sesong nettet Flanagan sitt første seniormål for Liverpool. Den gang gikk de røde av banen med en 5-0-seier.

- Det var et spesielt øyeblikk for meg. Alt stemte for laget den dagen, og det var en utmerket følelse å få en scoring. Jeg er bare oppgitt over at jeg ikke får bli involvert der denne sesongen.

- Tottenham virker sterke, og de er ute etter å komme tilbake i Champions League denne sesongen. Søndag er en ny sjanse for oss til å vise oss frem og ta tre poeng.

På White Hart Lane kan Mario Balotelli debutere. Spissen satt på tribunen borte mot Manchester City.
- Mario er en god fyr. Jeg reiste til kampen sammen med ham. Han virker å være en hyggelig kar.  Vi håper at han skal gjøre det bra for oss. Jeg tror han kommer til å bli en suksess her. Han er en stor kar, han er sterk og scorer mål.

- Stemningen i troppen er fortsatt meget god. Det var mye positivt å ta med seg fra City-kampen. Vi har skuffet over at vi ikke fikk med oss noe, men spillerne vil være klare mot Tottenham.