Flanagan til England U21

Trener Gareth Southgate bekrefter at Jon Flanagan er en av de spillerne som man ønsker å ha med for England U21 de nærmeste landskampene.

Brendan Rodgers uttalte for en tid tilbake at han var overrasket over at Jon Flanagan i det minste ikke var med for det engelske ungdomslandslaget, etter at scouseren de siste månedene har spilt fast på det Liverpool som har spilt seg til tabelltopp. Gareth Southgate, trener for England U21, bekrefter nå at Flanno snart vil være tilbake med de tre løvene på brystet.

- Jeg reiste til Liverpool for å snakke med Jon og Brendan for om lag en måned siden, da jeg føler at han fortjener en plass i vår tropp, forklarer Southgate til thefa.com.

- Han er en vi ønsker å benytte til sommeren, hvis han da ikke greier å presse seg inn i seniortroppen, fortsetter Gareth Southgate som trolig vil ta med Flanagan til neste kamp mot Wales som spilles 19.mai.

- Brendan har snakket mange ganger om den troen han har på unge britiske spillere og jeg er fullstendig enig med ham. Vi vet fra vår tropp til U21 at vi har gutter som kan behandle en ball, det er det ingen tvil om.

- For mange er det kun snakk om å få en mulighet og å ha en manager eller trener som har troen på dem.  De vil ikke få det til umiddelbart, men det er nå gutter som spiller på sitt beste og som blir oppmuntret til å uttrykke seg.