Flanno tenker på toppen

Jon Flanagan sier at topp fire har vært sesongens mål for Liverpool, men at det også er vanskelig å unnlate å tenke på muligheten til å kunne gå helt til topps.

- Det er noe jeg tenker på og jeg tror det også gjelder for flere av de andre spillerne, det at vi kan ha en mulighet til å være med å kjempe helt inn, sier Flanagan til ITV på spørsmål om Liverpools gullsjanser i ligaen. – Det som var vårt mål var imidlertid topp fire og hvis vi kan gå enda høyere vil jeg bli henrykt.

- Jeg føler at jeg har mer selvtillit nå som jeg har fått spilt en del kamper. I fjor følte jeg meg kanskje ikke som en del av troppen, men nå er jeg inne på et lag som spiller bra.

- Det å være en lokal spiller, ha støttet Liverpool hele livet, for så å få spille for dem er virkelig en drøm som går i oppfyllelse for meg. For fansen er det hva de ønsker, at lokale gutter skal slå igjennom og spille for klubben. Forhåpentligvis kan også mange flere greie det.

- Steven Gerrard var min helt da jeg var yngre slik at det å kunne løpe ut sammen med ham og spille med ham… Han og Carragher er lokale gutter, de vet hva dette dreier seg om. De har vært til enorm hjelp for meg.