Flere endringer på laget

Brendan Rodgers antyder at det blir gjort flere endringer i startoppstillingen i forhold til laget som startet mot QPR, når Liverpool er vertskap for Real Madrid i kveld. Alberto Moreno, Philippe Coutinho og Joe Allen kan komme til å starte kampen.

Med Mamadou Sakho ute med skade forventer Liverpool Echo at Rodgers vil fortsette med Martin Skrtel og Dejan Lovren som midtstopperpar. Lokalavisen slår imidlertid fast at Jose Enrique vil bli byttet ut med Alberto Moreno på venstrebacken, men melder samtidig at det er sannsynlig at Glen Johnson får beholde sin plass på motsatt side, og blir altså foretrukket i stedet for Javier Manquillo.

- Fokus er blitt satt på forsvaret og keeper, men vi taper og vinner som et lag. Vi er et kollektiv. Dette er en annerledes kamp enn den mot QPR. Da spilte vi på en smal bane, mot et lag som spilte 4-4-2 og som var ganske direkte, og slo langballer. Det slet vi med til tider, uttaler Brendan Rodgers til Echo.

- Nå møter vi et teknisk bedre lag, som liker å utnytte bredden, og slå pasninger inn i feltet, og som liker å spille på kontringer. Så det er snakk om en annen spillestil, som trolig vil passe mange av våre spillere bedre.

Lenger fremme på banen tror Echo at Joe Allen og Philippe Coutinho vil få starte, etter å ha imponert i sine innhopp mot Queens Park Rangers.

- Jeg synes unge Phil var enestående da han kom inn. Han var et lyspunkt, og virket energisk. Han og Joe Allen ga oss et løft i kampen. Det er viktig i en kamp på dette nivået. Du må være teknisk god for å kunne dominere kamper, sier Rodgers til lokalavisen.

- Jeg startet ikke med Phil mot QPR fordi han hadde hatt en så lang reise hjem fra landskamp med Brasil. Men det var hele tiden intensjonen å sette ham innpå om vi trengte det.

- Han kom inn og bidrog sterkt med en vidunderlig scoring, og pasningen hans i forkant av vinnermålet var strålende. Han er en ung spiller som har hatt en vanskelig start på sesongen, men det hersker ingen tvil om hans kvaliteter.

Rodgers håper ellers at Mario Balotelli kan finne veien til nettmaskene igjen. Italieneren har bare gjort ett mål på ni kamper så langt for klubben.

- Dette er en kamp Mario er ivrig etter å spille i. Han kom i de rette posisjonene i helgen, men misbrukte sjansene han fikk. Han scoret et fantastisk mål i vår forrige Champions League-kamp på hjemmebane, og han vil være veldig motivert foran denne kampen. Han har også erfaring med å score i store kamper.

- Vår hovedprioritet er ligaen. Skal vi være en bærekraftig klubb på dette nivået må vi sørge for å bli blant de fire beste i Premier League. Men kveldens kamp blir ikke mindre betydningsfull av den grunn. Vi har forberedt oss nøye, for å gå videre fra gruppen. Klarer vi ikke å gå videre fra gruppen blir vi veldig skuffet. Dette er en turnering vi har ventet lenge på å delta i igjen.