Flere røde landslagsuttatt

Simon Mignolet, Martin Skrtel og Dejan Lovren skal alle ut i EM-kvalifisering neste uke. Coutinho får ny tillit for Brasil og skal på langtur.

Simon Mignolet er med i Marc Wilmots tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Andorra og Bosnia neste uke. Belgia er i gruppe B sammen med Wales, Kypros, Israel, Andorra og Bosnia, men Liverpool-målvakten er andrevalg bak Thibaut Courtois, og får ikke spilletid om ingenting skulle skje med Chelsea-keeperen. Dette blir Belgias første kvalifiseringskamper til EM 2016.

 

I gruppe C tar Martin Skrtel og Slovakia i mot regjerende europamester Spania på torsdag, før de skal spille borte mot Hviterussland på søndag kveld neste helg. Liverpoolstopperen er landslagskaptein, og med i Jan Kozaks tropp. Slovakia slo Ukraina i sin første kamp.

 

Niko Kovac har tatt ut Dejan Lovren i Kroatias tropp til bortekampen mot Bulgaria og hjemmekampen mot Aserbajdsjan i gruppe H. Kroatia slo Malta 1-0 i sin første kvalifiseringskamp.

 

Coutinho er fortsatt inne i varmen hos landslagssjef Dunga, og må ut på ny langreise. Liverpools elegante brasse er med i troppen som skal møte Argentina i Beijing neste lørdag, og Japan i Singapore tirsdagen etter. 22-åringen står til nå med tre A-landskamper for Brasil.