Fokus på egne prestasjoner

Brendan Rodgers har kun fokus på sitt eget lag, og bruker ikke tid og krefter på å tenke på tittelrivalene Chelsea og Manchester City.

Liverpool leder Premier League når seks kamper gjenstår. Det er en avstand på to poeng ned til Chelsea og fire til Manchester City. «The Citizens» har to kamper til gode.

- Jeg tror mange lag ville ha byttet ligaplassering med oss. Min konsentrasjon er på prestasjonene. Vi presterer på et meget høyt nivå, uttaler Brendan Rodgers ifølge ESPN.

- Det utmerkede med dette laget er at vi presterer i de store kampene, scorer mål, holder buret rent og viser aggressivitet med og uten ball. Det gir oss selvtillit. Men West Ham har vunnet seks av de seneste ni kampene, så det kommer til å bli vanskelig på søndag, uttaler Brendan Rodgers ifølge ESPN.

Liverpool har mindre erfaring med tittelkamper enn de andre lagene i toppen av Premier League. I Liverpools tropp er det bare Glen Johnson, Kolo Toure og Daniel Sturridge som har vunnet Premier League tidligere. For Brendan Rodgers er det kun hans tredje sesong i toppdivisjonen.

- Vi kan ikke tenke på de andre lagene. Manchester City har en hel tropp med fremragende spillere. De har en utmerket manager. Det er en klubb som har bygget opp laget i noen år. Chelsea har erfarne spillere og en manager i verdensklasse. Hvis jeg bekymret meg om rivalene og hva de har, ville jeg ha kastet bort tid og krefter.

- Det er flott for spillerne og supporterne å drømme, men vi er meget fokusert på jobben vår. Det er å sørge for at vi har fokus på neste treningsøkt og opparbeide selvtillit og tro hos spillerne til at vi kan oppnå resultater. Vi skal fortsette å arbeide på denne måten frem til sesongslutt.

- Vårt fokus er hele tiden å kvalifisere oss til Champions League. Hvis vi går tilbake til begynnelsen av sesongen, visste vi at det ville bli en vanskelig oppgave. Vi ligger godt an for øyeblikket, men målstreken er fortsatt ganske langt unna.