Fokus på PL og CL

Liverpool har 12 kamper igjen av denne sesongen, alle i ligaen, og Brendan Rodgers legger ikke skjul på at det vil være svært viktig å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League.

- Det var skuffende å ryke ut av cupen sist helg, etter at vi spilte bra, men nå får vi bare konsentrere oss om den eneste turneringen som er igjen for oss, forklarte Rodgers på Melwood i dag.

- Vi kan fokusere på ligaen, og selv om vi ideelt sett skulle ønske at vi fortsatt var med i FA-Cupen gir det oss en sjanse til å forberede oss godt til hver kamp.

- Når det er sagt ser vi ikke lenger enn til neste kamp, som er mot Swansea til søndag. Vi kommer til å være veldig målrettet fremover og gi maksimum i hver eneste kamp.

- Det er svært viktig, bekreftet manager videre på hva det betyr å komme inn blant de fire beste i Premier League denne sesongen. – Det er det neste nivået og det er der vi behøver å være.

- Da jeg tok over var laget kommet på 8.plass, og dette er hva vi har bygget mot over de siste 18 månedene.

- Hvis vi kan kvalifisere oss til en slik eliteturnering, da er det klart at det også vil tiltrekke andre typer spillere. Det er viktig og forhåpentligvis kan vi greie det i år.

- Jeg så ikke den kampen, svarte manageren da pressen forsøkte seg med et ledende spørsmål om han hadde sett Jevhen Konoplyanka spille for Dnipro mot Tottenham i går. – Vi har mange folk som vi ser på. Vi vil vurdere hvor vi er etter sesongslutt og ta det derfra.