Følg Oldham-kampen på Liverpool.no

Liverpool v Oldham går ikke på TV, men du kan holde deg oppdatert på kamptuviklingen ved å følge våre løpende kampoppdateringer her på liverpool.no.

Liverpool.no har to mann på plass på stadion, og vi kommer som vanlig til å oppdatere utviklingen i kampen gjennom et løpende kampreferat. Vi legger ut fyldige pause- og sluttrapporter, og vil være ute med en spillerbørs ikke lenge etter kampslutt.

Har du ikke anledning til å følge vår løpende kampoppdatering på internett kan vår SMS-tjeneste være noe for deg. Supporterklubben tilbyr nemlig scoringsvarsel og de viktigste nyhetene fra Anfield rett til din mobiltelefon!

LFC LIVE - lagoppstilling og scoringsvarsel!
Følg scoringene og det viktigste fra kampene direkte på mobilen! Vi sender melding straks scoringene kommer i tillegg til den viktigste info fra kampene.
Slik gjør du det: Send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2077.
Du får da fortløpende meldinger ved scoringer og høydepunkter i alle sesongens kamper.
Pris: kr 3,- kr per melding.

Norsk lovgivining sier du må være over 18 år for å knytte deg til en slik tjeneste.

LFC UPDATE - få de viktigste nyhetene rett til din mobil!
Hold deg oppdatert om de viktigste nyhetene fra Anfield når de skjer. Vi sender ikke ut daglige oppdateringer - kun de viktigste nyhetene rundt klubben. 
Slik gjør du: Send tekstmeldingen LFC UPDATE START til 2077.
Pris: kr 3,- per melding.

Norsk lovgivining sier du må være over 18 år for å knytte deg til en slik tjeneste.

STOPPE MELDINGER:
Du kan koble deg ut fra tjenestene ved å sende meldingen: LFC UPDATE STOPP til 2077 (for å stoppe nyheter) og LFC LIVE STOPP til 2077 (for å stoppe lagoppstilling/scoringsvarsel).