Forandringer på laget?

Brendan Rodgers kan komme til å gjøre noen forandringer på laget mot Manchester City i morgen, sammenlignet med den startelleveren han stilte med mot Southampton i ligaåpningen.

Liverpool Echo skriver at Rodgers må bestemme seg for om han skal la Glen Johnson få fortsette på venstrebacken, eller la Alberto Moreno få sin debut. Et alternativ for å gjøre plass til Moreno kan også være å flytte Johnson over i sin vante rolle som høyreback, noe som i så fall betyr at Javier Manquillo må starte på benken.

På midtbanen tror Echo at Lucas Leiva må vike plass, og da enten til fordel for Joe Allen eller Emre Can. Det var noe overraskende at Rodgers startet med Lucas og to defensive midtbanespillere sist helg, men han endret formasjon i andre omgang.

- Ideelt sett ønsker jeg ikke å benytte to defensive midtbanespillere. Det var kun for den kampen. Jeg ser på hver kamp for seg selv, forklarer Rodgers til Echo.

- Forrige helg viste vi at vi kan forandre på ting underveis. Vi forandret system tre ganger. Vi startet i en 4-2-3-1-formasjon. På stillingen 1-1, når vi begynte å miste kontrollen, satte vi inn Joe Allen, og vi gjenvant kontrollen.

- Vi spilte da 4-3-3, og med et kvarter igjen å spille forsøkte vi å vinne kampen og gikk over til en diamantformasjon, og fikk det resultatet vi var ute etter.

- Systemet kan vi forandre på, men nøkkelen for oss er å bevare positiviteten i vårt spill, og vite at vi alltid har en sjanse til å vinne.

Livepool Echo melder at kilder på Anfield insisterer på at Liverpool FC ikke har mottatt noen bud på Lucas Leiva. Italiensk presse hevder at brasilianeren er på vei til Napoli på lån, og at Serie A-klubben vil ha opsjon på å kjøpe midtbanespilleren når låneoppholdet er over.