Fornøyd akademidirektør

Alex Inglethorpe var meget tilfreds etter at U19 startet UEFA Youth League med 4-0 hjemme mot Ludogorets, i en turnering hvor juniorene møter de samme motstanderne som førstelaget gjør i CL.

- Jeg synes vi gjennomførte en veldig bra kamp, konkluderte akademidirektør Alex Inglethorpe etter at scoringer fra Sinclair 2, Cleary og O’Hanlon sørget for tre komfortable poeng i solskinnet i St. Helens.

- Vi gjennomførte en god treningsøkt i går og vi greide å bringe det videre til dagens kamp. Vi måtte være litt tålmodige i 1.omgang, men da vi først fikk hull på byllen greide vi å utnytte de åpningene som kom.

- Dette er ikke lette kamper, det er gjerne en del nervøsitet, og de var en trussel på kontringer. Vi trodde imidlertid at vi kom til å få en del plass på kantene og slik ble det, enten ved vingene Ojo eller Kent, eller også ved backene Maguire og Hart. Jeg synes vi totalt sett fortjente å vinne 4-0.

- Vi møter nå Basel og Real Madrid, men det er noe vi har gjort under tid her på akademiet, å møte slike typer motstandere. Vi spilte for eksempel mot Real før sesongen. Vi ser fram til de neste utfordringene i denne turneringen, og vi vil være klare for dem.