Fornøyd med Sterling

Liverpool-manager Brendan Rodgers var raus med rosen til Raheem Sterling, som gjorde to av målene da Liverpool avanserte til semifinalen i ligacupen.

- Han har blitt kritisert en del en siste tiden, noe jeg synes er utrolig. Han har vært strålende for oss, uttalte Rodgers til Sky Sports.

- Forrige sesong var han en ung gutt, bare 18-19 år gammel, som spilte på topp sammen med et par spillere i verdensklasse. Denne sesongen har han ikke de spillerne å spille sammen med. Det er realiteten, og søkelyset er blitt rettet mot ham.

- Han har ikke scoret så mange mål som folk kanskje forventet av ham, men vi har ikke disse forventningene. Jeg forventer at han skal skape mål og score mål over en hel sesong.

- I kveld så vi ham i spissrollen, og vi ønsker å se ham komme mellom folk og ikke bli taklet. Når han løper inn bak forsvaret kan alle se hurtigheten og drible-egenskapene hans.

- Han kan spille hvor som helst i angrepsrekka. Han er best på venstresiden, når han får skjære inn og komme på løp bak forsvaret og utfordre en mot en. Jeg satte ham opp som spiss fordi jeg mener han kan spille det også. Han har spilt i den rollen på juniorlagene til Liverpool, og han har kvalitetene til å spille der.

Nå ser Rodgers frem til de to semifinalene mot Chelsea i januar.

- Det ble Chelsea, og vi ser frem til det. Det blir to fantastiske kamper. Dersom du ønsker å vinne turneringen må du vinne kamper mot de beste lagene.

- Denne kampen mot Bournemouth visste vi ville bli vanskelig for oss, men vi spilte strålende og det spiller ingen rolle hvem vi trakk i semifinalen. Det handlet om å gå videre, og det har vi gjort.

- Jeg synes laget leverte en strålende prestasjon. Jeg så ting jeg var fornøyd med på Old Trafford på søndag også, selv om vi tapte 3-0. Kreativiteten i spillet vårt var der for første gang denne sesongen, og vi skapte også mange sjanser i denne vanskelige kampen. Vi fortjente helt klart seieren.