Første kamp i UEFA Youth League

Liverpool U19 debuterer i dag i UEFA Youth League med hjemmekamp mot Ludogorets. U18-trener Nei Critchley er glad for muligheten de røde får til å spille i turneringen.

- Det er en fantastisk mulighet for oss å spille i en flott turnering, uttaler Neil Critchley til Liverpool Echo.

- Det kommer til å bli en flott erfaring for våre gutter. NextGen Series eksisterer ikke lenger, men UEFA har fylt tomrommet med å få i gang Champions League for juniorer.

- Vi kan ikke vente med å delta. Det vil alltid være fint for unge spillere å møte ulike type motstandere. Det er nyttig å la dem få ulike utfordringer enn det vi møter i akademi-serien.

- Ludogorets er et ukjent lag. Vi har forsøkt å gjøre hjemmeleksen vår om dem, men det har ikke vært lett å få tak i bilder av deres juniorlag.

Hjemmekampen mot Ludogorets spilles på Langtree Park i St. Helens i dag kl 15.00. Critchley håper på godt tilskueroppmøte.

- Vi ønsker å vise oss fra en god side. Desto mer støtte vi får, jo bedre er det ettersom jeg vet guttene virkelig setter pris på det. Det er mulighet for en brukbar ettermiddagsutflukt før førstelagets kamp i kveld.

Liverpool kan benytte Jordan Rossiter og Jerome Sinclair som begge varmet opp med førstelaget før lørdagens tap mot Aston Villa. Critchley kan også forsterke med Cameron Brannagan, Dan Cleary, Alex O’Hanlon og Joe Maguire fra U21.

Connor Randall, Jordan Williams og Lloyd Jones er for gamle til å delta. 

Kampen vises direkte på LFC TV, LFCTV GO og TV2 Sumo.