Første start på 15 måneder

Martin Kelly var i startelleveren til førstelaget for første gang på 15 måneder i går. Nå håper høyrebacken at laget kan nå langt i FA-cupen, slik at det blir mer spilletid på ham.

- Vi er videre til neste runde, og jeg synes det totalt sett var en god prestasjon av oss. For meg personlig var det godt å få 90 minutter på banen. Jeg var trolig mer nervøs foran denne kampen enn jeg har vært foran noen annen kamp i min Liverpool-karriere, ettersom det var min første kamp fra start på 15 måneder. Det var godt å få det unnagjort, og få løpe opp og ned langs sidelinjen. Jeg kjente antydninger til krampe i leggen etter rundt 65 minutter, så det var strålende for meg å kunne fullføre hele kampen, uttaler Kelly til Liverpoolfc.com.

Forsvarsspilleren er glad for at Iago Aspas endelig fikk sitt første Liverpool-mål.

- Det vil gjøre underverker for selvtilliten hans. Han jobber knallhardt på trening. Det var en god avslutning av ham.

Kelly er ikke så opptatt av hvem som blir motstander i 4.runde av Burton eller Bournemouth. Derimot er han opptatt av at Liverpool skal komme langt i FA-cupen, slik at han får mer spilletid for førstelaget.

- En hver motstander vi møter i FA-cupen vil være vanskelig. Vi må bare ta den kampen når den kommer, og gjøre vårt beste. Vi skal spille på bortebane, så vi må vise respekt for det laget vi møter, uansett hvem det blir. De vil ha støtte fra sine hjemmefans, mens vi vil ha støtte fra våre tilreisende fans.

- For meg er det veldig viktig at vi kommer langt i cupen, for å få spille kamper. Jeg har ikke fått spille så mange kamper denne sesongen, ettersom vi ikke er med i Europa-cupene. Vi tar en kamp om gangen, og håper å nå langt i cupen i tillegg til å gjøre det bra i Premier League. Som Liverpool-spiller ønsker du å vinne alt du deltar i. Det er den mentaliteten som råder under Brendans ledelse nå. Vi jobber godt sammen som lag, og trives på treningene. Vi spiller den type fotball som fansen ønsker å se.