Forventer at hvilte spillere returnerer

Liverpool Echo forventer at Steven Gerrard, Jordan Henderson og Raheem Sterling kommer inn igjen på laget. Rodgers må bestemme seg for stopper og spissplassen.

Liverpool la treningen til Anfield i dag, for å vende seg til underlaget hvor ballen går saktere enn på Melwood. I sommer sa manageren at han ønsket seg nye gressmatter både på stadion og treningsfeltet.

 

Echo skriver at Real Madrid-kampen har gitt Rodgers flere dilemma når det kommer til laguttaket i morgen.

 

Lokalavisen forventer at Steven Gerrard, Jordan Henderson og Raheem Sterling går rett inn på laget, og at Lazar Markovic og Emre Can må vike. 

 

Fabio Borini vil håpe på ny tillit fra start mot sin gamleklubb og på grunn av det gode spillet mot Chelsea for Sunderland neste sesong, men Rodgers kan komme til å velge Mario Balotelli.

 

På stopperplass må manageren bestemme seg for om han skal gi Kolo Touré fornyet tillit, eller om han skal sette inn igjen Dejan Lovren, som har spilt samtlige minutter av Liverpools ligakamper denne sesongen.

 

Chelsea har ikke tapt en ligakamp siden sist lagene møttes på Anfield i april. Kampen i morgen har avspark kl. 13.45, og sendes på TV2 Sport Premium.