Forventer streik fra Lovren

Dejan Lovren vil prøve å presse Southampton til å la ham få en overgang med å ikke stille til pre-season, hevder lokalavisen Daily Echo.

Kroaten har allerede skriftlig bedt om å bli solgt, og har ingen planer om å spille for Southampton igjen. Liverpool jakter forsvareren, som for tiden er på ferie etter å ha spilt for Kroatia i VM.

 

Daily Echo skriver at Southampton har avvist to henvendelser fra Liverpool. I tillegg lusker Tottenham i korridorene. Forsvareren er misfornøyd med Saints-styret, og mener at det var en forståelelse for at dersom en annen klubb tilbudte en viss sum, ca £20 millioner, ville han få lov til å dra.

 

Avisen skriver videre at Liverpool skal ha matchet det beløpet, men at Southampton likevel sa nei, og viser til at spilleren er under en fireårskontrakt etter £8,5 millionerovergangen fra Lyon i fjor sommer.

 

Han er ventet tilbake på St. Mary’s for pre-season senere denne måneden, men kilder nær spilleren har bekreftet til lokalavisen at midtstopperen ikke har planer om å returnere til klubben i sommer.

 

Daily Echo har blitt fortalt at Lovrens ambisjoner er Champions League-spill, og at han er frustrert over at prosjektet han sluttet seg til da han signerte i fjor sommer nå er fullstendig forandret, etter at manageren, Adam Lallana, Luke Shaw og Rickie Lambert alle er borte fra laget som endte på åttendeplass i mai.

Les også: Claus Lundekvams tanker om Dejan Lovren