Frustrerende sesong for Kelly

Martin Kelly har lagt bak seg det som har vært en frustrerende sesong for ham personlig, og høyrebacken ser allerede nå frem til høstens ligastart.

- De siste månedene har vært vanskelige for meg, innrømmer 24-åringen overfor Liverpoolfc.com.

- Jeg måtte akseptere at jeg ikke fikk spilletid siden vi spilte bare en kamp i uken. Jeg tror jeg definitivt har blitt en sterkere person av dette. Jeg har krummet nakken og forsøkt å jobbe ekstra mye i styrkerommet etter treningsøktene.

- Jeg fikk ikke sjansen denne sesongen, men jeg vet jeg har tre år igjen av min kontrakt, så min sjanse vil komme. Manageren forsøkte å vinne ligaen, og han kunne ikke benytte meg siden jeg ikke var i kampform. Så det var vanskelig.

- Som fotballspiller ønsker du alltid å spille en kamp i helgen, etter en ukes trening. Det har jeg gjort siden jeg var sju år gammel. Som spiller ønsker du å spille kamper. Så det var frustrerende, men jeg har kommet over det nå, og jeg ser frem til å spille kamper neste sesong.

- Jeg tror alle var klare for en ferie, men selv er jeg klar til å begynne å trene igjen. Jeg kommer til å ta en uke eller to fri, men så vil jeg starte treningen.